Blogia
La classe del Toni.

Entrem a la web... de l'XTEC....

ATENCIÓ NENS I NENS DE TERCER I QUART... 

 

 
 LA WEB DE L’XTEC T’OFEREIX MOLTES WEBS PER DIVERTIR-TE I APRENDRE.... APROFITEU-LA.
 

Per aprendre molt més pares i mares la web de http://www.xtec.es/~mfilella/

 

 

 

 


Jocs de l’Enciclopèdia Catalana
Jocs en línia per a infants classificats per edats: de 6 a 8 anys, de 8 a 10 anys, i de 10 a 12 anys. Els jocs estan orientats a treballar les diferents àrees: matemàtiques, llengua, llengua castellana, coneixement del medi social i cultural, capacitats bàsiques i coneixement del medi natural.

Juga amb Antoni Gaudí
Des de la web Reus 2002 s’ofereixen una sèrie de jocs en línia sobre l’arquitecte Antoni Gaudí. Hi ha un trencaclosques d’imatges de construccions, un joc de memòria, un per a respondre preguntes sobre l’arquitecte i, finalment, un joc per als més petits d’identificació de formes.






Art Attack
Pàgines web amb treballs manuals i idees per a nois i noies. Es poden fer disfresses, portaretrats, escenaris, figures d’alumini, jocs, sabó, punts de llibre... També es poden aprendre tècniques per a dibuixar. Tots els processos s’expliquen gràficament i pas a pas.


Àngela Anaconda en línia
L’Àngela Anaconda ensenya el seu món: podeu conèixer casa seva (el menjador, la cuina, el garatge, la seva habitació...), podeu mirar el seu diari secret, conèixer els seus amics, la seva família, visitar la seva escola, la pizzeria, el forn... Us podeu convertir en ella, i jugar amb els jocs que trobareu pels diferents espais de la web!!!






3xl.net
Portal dedicat als joves amb entreteniments, concursos, jocs, notícies d’interès, reportatges, informacions sobre mòbils, sèries de televisió, una agenda, cartellera, fòrums, xats... Inclou espais d’aventura, de música, de televisió...


Educ@lia. Jocs
Jocs i entreteniments per a nois i noies d’entre 6 i 12 anys. Amb aquests jocs en línia es pot visitar l’EuroParc, comprar amb euros, jugar amb els tres porquets, jugar amb el cos humà... i moltes coses més.






Orisinal Games
Jocs i entreteniments en línia amb diferents nivells i dificultats per a petits i joves.




Welcome to Welltown
Welltown permet treballar hàbits d’educació personal, social i de salut amb nens i nenes de 5 a 7 anys. Els diferents espais que presenta són: la casa (cuina, lavabo, sala d’estar), l’escola, el parc, la carretera i el centre hospitalari.


Jocs tradicionals infantils
Ampli recull de jocs populars infantils de carrer, de pati, d’interior... d’arreu i de tots els temps. Conté l’explicació de cada joc en les seves diferents versions, el tipus de joc, el material necessari per jugar-hi... Periòdicament s’amplia amb noves incorporacions.






Jocs educatius en línia
Internenes, una pàgina dedicada als més petits, ofereix un recull de jocs realitzats en Java. Des d’aquesta web es pot jugar a: Parejas (memoritzar figures), a Rompecabezas (reconstrucció d’imatges), a Sopa de Letras (trobar paraules entre un garbuix de lletres), al Pequedibujo (dibuixar i posar color amb el ratolí), i al Quiz internenes (un joc de preguntes i respostes amb el temps limitat).


Entreteniments musicals
L’orquestra de la XTEC ofereix diversió i entreteniments jugant amb els seus músics i els seus instruments. Entre altres activitats es pot jugar amb les notes a un joc de memòria musical reproduint una melodia, posar color als músics de l’orquestra, jugar amb els trencaclosques, respondre preguntes, buscar les diferències, endevinar un instrument...






The Little Animal - Activity Centre
Des de la BBC es proposen activitats per als més petits amb simpàtics personatges. En Micky Maker ofereix entreteniments amb diferents passatemps, amb Count Hoot es pot sumar i restar, amb Storybear es poden llegir i escoltar divertits contes, amb Puzzlesnuff també hi ha diversió assegurada, amb Foxy Dancer es pot jugar amb música, i en Digby Mole proposa jugar amb les paraules.


Calaix de sastre
Espai lúdic per als més petits amb els contes de l’Ariadna, la Mixi i les fades, jocs de destresa, una recepta de galetes i un bon recull d’adreces per seguir jugant.




Les tres bessones
Un lloc infantil on s’ofereix diferents espais per entretenir-se i establir comunicacions: en el Suro (Parlem-ne) es poden deixar missatges i fer salutacions, a Opinions es pot parlar de diferents temes, al Pati (Qui vol jugar a...). També es pot llegir la Bruixa Express i convertir-se en un/a corresponsal.




El Club Super 3
Pàgines del programa de Televisió de Catalunya, on es pot trobar totes les informacions relacionades amb les activitats del Club i detallada relació de la programació. Ofereix un Aparador on nens i nenes poden enviar fotografies i imatges. A l’espai de jocs es pot jugar amb la Ruïnosa, amb lletres, amb en Petri, i a un SuperMemo.




0 comentarios